Kul att du hittade hit!

Just nu görs KBT och Psykologpraktik AB´s hemsida om för att rymma aktuell information och kommande nyheter inom föreläsningsområdet så hör gärna av dig direkt till Karin Gillberg, leg. psykolog via telefon 0702-768619 alternativt via mejl karin@kbtochpsykologpraktik.se för kontakt och info! OBS! Samtals- och föreläsningsverksamheten bedrivs numera i NYA mottagningslokaler på Sturegatan 10 i centrala Örebro. Återkom gärna till sidan vid ett senare tillfälle och känn dig varmt välkommen att ta kontakt för att höra mer om vad psykolog Karin Gillberg och KBT och Psykologpraktik AB kan göra för dig!

Aktuellt

Föreläsning – Är du flygrädd?

Känner du dig rädd för att flyga eller vet du någon som är det?

Känn dig då varmt välkommen till den här öppna föreläsningen för att lära dig mer om vad som kan orsaka och påverka en flygrädsla och hur det är möjligt att lära sig att hantera den och genomföra flygfärder på ett mer behagligt och tillfredsställande sätt.

Föreläsningen kostar 200 kr. och betalas på plats. Anmäl dig gärna i förväg via info@kbtochpsykologpraktik.se så att du får en bokningsbekräftelse då platserna är begränsade.