Den här föreläsningen är för dig som är rädd för att flyga eller känner någon som är det. Du kommer att få lära dig m,er om vad som kan orsaka och påverka en flygrädsla och hur det är möjligt att lära sig att hantera den och genomföra flygfärder på ett mer behagligt och tillfredsställande sätt.

Det finns många olika orsaker till att en flygrädsla kan uppstå och hänga i trots upprepade flygningar. Ibland utvecklas obehaget eller rädslan till att bli så stark att den kan få stor negativ inverkan på privatlivet liksom för vissa personers möjligheter att utföra sitt yrke. Under den här kvällen kommer du att få ta del av fakta och kunskaper baserade på KBT och ACT (Acceptance and Commitment Therapy) som kommer hjälpa dig att övervinna din flygrädsla och genomföra de flygningar som är viktiga för dig.

Föreläsningen kostar 200 kr. och betalas på plats. Anmäl dig gärna i förväg via info@kbtochpsykologpraktik.se så att du får en bokningsbekräftelse då platserna är begränsade. Eventuella frågor besvaras via mejladressen ovan eller tel. 0702-768619.

Föreläsningen ges också söndagen 17/5 kl. 15-18 samt tisdagen 26/5 kl 18.30-21.30. OBS! Dessa föreläsningar är 3 timmar inkl. paus.

Välkommen!

Se fliken Föreläsningar för fler aktuella föreläsningar under våren 2020!